Genees en Kunst 2021

Van maart 26, 2021 13:00 tot maart 26, 2021 19:00
Geplaatst door L.E. Korsten
Gezien: 1182

Op 1 april 2020 bestond de Nederlandse Vereniging voor Dans- en Muziekgeneeskunde 15 jaar. Het Jubileumsymposium werd uitgesteld vanwege covid-19. Graag vieren wij ons jubileum met u op 26 maart 2021 met het feestelijke en uitgebreide jubileumsymposium Genees & Kunst. Voorafgaand aan het symposium vindt de Algemene Ledenvergadering plaats. 

Het Jubileumsymposium Genees & Kunst vindt plaats te Ede, in Akoesticum en is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden van de NVDMG. Alle huisartsen, medisch specialisten en therapeuten komen met dansers en musici in aanraking, want een groot deel van de Nederlandse bevolking speelt een instrument of danst. Vanmiddag hoort u meer over de specifieke zorgbehoefte van deze doelgroep en de huidige stand van de wetenschap als het gaat om geneeskunde voor dansers en musici. Uiteraard wordt een en ander opgeluisterd door diverse dansante en muzikale intermezzi. Het programma volgt nog, inschrijven is nog niet mogelijk.

ABAN acreditatie is toegekend voor alle artsen voor 3 punten, ADAP accreditatie is toegekend voor alle paramedici voor 3,5 punt.